Hej och välkomna till MayaLee Photography!

Ida & Micke - Bröllop på Fejan i Stockholms skärgård


Tidigare i år anordnade jag en bröllopstävling ihop med Salong Skägg&Lockar och Millis nageldesign. Det man kunde vinna var en bröllopsfotografering och styling till sitt bröllop för ett värde av 25.000 kr!!! Inte dåligt va?

När vi utsåg vinnarna i tävlingen i början på mars så hade vi en bild i våra huvuden av hur det hela skulle se ut i den varma och soliga sommaren…Vi skulle kanske där på klipporna ute på skärgårdsön Fejan skrida fram lite avslappnat i en sommarklänning. Äta en liten lunch med någon kyld dryck. Vända våra ansikten mot solen innan vi fotade vidare, stylade hår och sminkade bröllopsparet Ida och Micke...

Ja, som alla vet så var ju sommaren 2012 allt annat än solig och varm! Vi lämnade Eskilstuna kl 06.30 i hällregn. Vindrutetorkaren gick som ett skållat troll över framrutan. En liten båt hämtade oss vid Räfsnäs brygga, vissa av oss hade gummistövlar och andra ballerinaskor ...

Regnet stod som spön i backen, det var grått grått grått. MEN hos Ida och Micke var det sol i sinne! :-) Inte lät de regnet bekomma dom det minsta. Och när det var dags för vigsel och sedan bröllopsporträtt så var det tro det eller ej uppehåll!!!

Det blev en fantastisk rolig och minnesvärd dag. Och det blir det när man har så fantastiska människor omkring sig! TACK Ida och Micke för att ni är så varma, glada och okonstlade människor!

Och tack Louise, Emelie och Millis! Tänk om jag kunde få ha med er varje gång jag fotar bröllop, det vore AWESOME! :-)

Emelie och Louise på Skägg & Lockar fixade bruden, brudgummen och tärnan så snygga i håret. Millis på Millis nagelsalong fixade en vacker makeup och klassiska naglar på bruden.

Brudklänningen är från the one and only Ida Sjöstedt!


1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka fina bilder, hu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...