Hej och välkomna till MayaLee Photography!

Lina & Sebbe - Bröllop på Vadstena Slott


Det här bröllopet var verkligen en dröm för mig som fotograf. Alla ingredienser fanns med den här dagen. Ett snyggt brudpar, ett slott, ballonger, strålande väder, en känslosam vigsel med sjukt bra musik, en gammal amerikanare, ett sädesfält, cool festlokal, så många fina detaljer o blommor på festborden, ett döläckert kakbord, så BRA tal, ett skitroligt bildspel och som grädden på moset; en riktigt släppalosspådansgolvetdans osv osv. Ja, det är bara att kolla in bilderna så vet ni vad jag pratar om! :-)

Tack Lina & Sebbe för att jag fick vara med och föreviga er bröllopsdag!

Här finner ni lite mer info om var alla saker o detaljer kommer ifrån:
Skoclips (gula rosetterna på skorna) -  enjoythecreationhttp://www.etsy.com/shop/enjoythecreation
Sebbes fluga + slipsarna i samma mönster som deras pappor, syskon, Sebbes morfar och bestman och marskalk hade -  thebelleandthebeauhttp://www.etsy.com/shop/thebelleandthebeau
Lina och hennes mammas clutch (handväska) -  coryreneehttp://www.etsy.com/shop/coryrenee
Gula sugrör, bordsplaceringskort (som dom själva skrev med skrivmaskin på), de svarta fjärilarna på bordet -  RetroRoxVintagehttp://www.etsy.com/shop/RetroRoxVintage
Banderoll med deras namn + Love is Sweet-banderoll -  ParamoreArtWorkshttp://www.etsy.com/people/ParamoreArtWorks
Linas hårsmycke och armband -  Luciabella1http://www.etsy.com/people/Luciabella1
PhotoBooth-props och Herr & Fru & Tack-skyltarna -  PartyGoodies http://www.etsy.com/shop/PartyGoodies

Klänningen sydde en tjej som heter Emmelie Axelsson upp. Hon bor i Linköping. Halsbandet var Linas farmors. Sebbes kostym är köpt på Bröllopshuset i Linköping och skjortan på Manfreds i Vadstena.
Buketterna och corsagen gjordes av Mia på Mias blommor i Vadstena. Håret fixade Sandra på Hårdesign i Vadstena.

Vimplarna i taket har de gjort själva (tyg från IKEA). Dukarna och löparna på borden har dom också gjort själva. Dessertbordet bakade Sebbes mamma. Snittarna gjorde Linas föräldrar. Maten caterades från Restaurang Hörnet i Vadstena. 
Linas pappa har designat inbjudningskorten och menyerna. De är tryckta på H-tryck i Markaryd. Slottet med deras initialer dom hade på alla trycksaker är det också Linas pappa som har designat. En hel del "trycksaker" har dom gjort själva, till exempel bordsnumren, lapparna runt burkarna dom hade som vaser på borden etc. Banderollen med "Kärlek" har dom gjort själva och den som säger "PhotoBooth". Festhäftena deras vårt toastmasterpar gjort. 


1 kommentar:

The mum of all trades sa...

This is just stunning. What a fabulous wedding and the colours in the photos are amazing.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...