Hej och välkomna till MayaLee Photography!

Bröllop på Krägga Herrgård

Okej... Här kommer ett mastodontinlägg! Men jag hade stora svårigheter att välja bilder som ni kommer att märka, därav antalet.

För ett tag sedan fick jag följa med Anna Roström (Smallpigart) när hon fotade ett bröllop på Krägga Herrgård. Jag har följt Anna ett bra tag genom hennes blogg och kollade mycket på hennes bilder för inspiration innan jag skulle fota mitt första bröllop. Jag tycker hon är Sveriges bästa bröllopsfotograf och hennes bilder är tokroliga och fulla av liv. Man kan verkligen känna alla känslor som är under ett bröllop, både tårar och asgarv dokumenterar hon med fingertoppskänsla.

Jag har blivit lite präglad av henne, ni vet så där som ankungar kan bli av den som dom ser först när dom kläcks. Dom tror att det är deras mamma och följer dom i hasorna vart dom än går... Och jag blev präglad på en liten gris :-) Nejdå, jag är ingen stalker, bara en helt normal beundrare, he he! ;-)

Jag bar grejer, körde Annas bil, var väldigt frågvis, försökte hålla mig ur bild, sög i mig lite små tips o trix, var som en skugga bakom Anna och hängde bakom hennes axel och fotade. Tack Anna för att jag fick haka på hela dagen, det var väldigt generöst av dig!

Och tack till det supersnygga bröllopsparet Maria och Peter för att jag får visa bilderna, jag blev så glad att ni tyckte om dom!5 kommentarer:

Moa sa...

Vilka jättefina bilder Lotta och vilket snyggt brudpar! Bilderna ser väldigt professionella ut, jag tycker du ska vara supernöjd. Kul att få hänga med en så duktig fotograf och lära sig en massa bra tips också :)

PS. Jag måste bara fråga dig en riktigt beundrar-aktig fråga: har du någon speciell action när du redigerar bilderna eller gör du det "på fri hand"?

Hoppas du har en toppensommar!

Kram Moa

Emma - foto sa...

Verkligen jättefina bilder!!

Helena sa...

Du är fantastisk!!

Karin A sa...

Åh vilka kanonbilder! :) Otroligt fina och vad kul att få fota med Anna. Det vore kul att läsa mer om hur du redigerar dina bilder (men det är kanske känsligt att skriva om... ;)). Hoppas du har det bra!

Kram Karin

Lotta {MayaLee Photography} sa...

Tack! Vad snälla ni är! :-)

Jag redigerar det mesta i Camera Raw. Jag ljusar upp bilderna ganska mycket och lägger på rätt mycket kontrast. Försöker också "värma" upp bilderna.
Sen har jag en action från Florabella som heter "Sharpen and defog". Älskar den!

Hoppas ni fått svar på några av era frågor!
Kram Lotta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...