Hej och välkomna till MayaLee Photography!

Bokhylla/Dörr

Vi är färdigrenoverade i vardagsrummet men vi har inte inrett det klart än. Vi har gjort ett litet uppehåll under sommaren men nu börjar det klia i fingrarna! Jag köpte ju en gammal spegeldörr förut som jag bloggade om i våras. Nu har den äntligen kommit upp på väggen och blivit en bokhylla, med lite hjälp av konsoller och hyllplan. Jag är inte klar med dekorationen av den så ni får bara se valda delar. Och så ser ni lite av min rosa tapet från Laura Ashley som jag bloggade om här.

P.S Dörren är köpt på Lyckebo Inredning & Kuriosa

We are finished with the renovation in the living room. Now we just have the decoration left. I bought an old framed door (blogged about here) and now it is finally up on the wall and has been transformed in to a bookshelf. I’m not ready with all the decorations so I will only show you some details. And what do you think about my pink wallpaper from Laura Ashley? Here you can see a bit more of it.

[© MayaLee Photography]

7 kommentarer:

Lena sa...

Jäklar vad fint det blev!!!
Kram!

Karusellflickan sa...

Blir alldeles salig. Vilka härliga färger!

Anonym sa...

Jisses vad fint det blev! Du är duktig, du!
SysterYster

Helena sa...

Åhhh detta vill jag visa på min blogg!!

Randiga Tråden sa...

Så snyggt, underbara färger.

Kotilo sa...

Fint! Får jag blogga om din fina hylla (länkar till din sida såklart sen)?

Fru W sa...

Hej du duktiga!

Vilka fina kameror! Visste väl att de skulle komma till nytta när jag gav dem till dig! De passar mycket bättre hos dig än hos mig tycker jag!! Kram Jenny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...